julia

julia

lauantai 17. toukokuuta 2014

Karevankierto elokuussa 2013

Aamulla eväät reppuun ja tällä kertaa suuntaamme matkamme Maskuun. Sieltä Maskun Rivieran parkkialueelta alkaa tämän päiväinen retkemme Karevankierto. Alkumatka on kivaa metsätietä ja helppokulkuista polkua. Pieni pätkä hiekkatietä ja taas metsää ja välillä myös pieniä pätkiä pitkospuilla. Vauva nukahtaa rinkkaan. Muutama pieni nousu ja sitten kunnon raskasnousu Kullaanvuoren laavulle. Laavulla on sen verran paljon muita retkeilijöitä, että päätämme jatkaa matkaa. Parinsadan metrin päässä on kiva katos, jossa pöytä ja penkit. Juomme kahvit ja syömme eväsleivät. Vauva nukkuu edelleen kun jatkamme taas matkaa Kullaanvuoren näköalapaikalle, josta on upeat näköalat.

Päiväunet voi nukkua rinkassa.

Kullaanvuorella.

Seuraavaksi matkamme jatkuu Karevansuolle. Kaunista suomaisemaa ja pitkospuita. Joistakin kohtaa pitkospuut olivat aika huonokuntoisia ja kävely niiden päällä oli aika hankalaa. Pidimmekin aika paljon taukoja ja välillä jäin ottamaan kuvia kauniin näköisistä suomaisemista.


9 kuukauden ikäisenä Karevansuolla.

Vielä muutama kilometri ja olemmekin takaisin Maskun hiekkamontuilla. Yhteensä tällä reitillä tuli käveltyä yli 12 kilometriä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti